Turstrikk

Turstrikk blogg

Hva med å ta med et par grytekluter i campingvogna eller på hyttetur? Mye som går an..Da var tida inne for å skrive om mine turstrikk planer. Med det mener jeg at jeg tenker at det kan være mye å strikke til ulike turer og jeg vil prøve å få strikket noe som kan brukes på forskjellige utflukter. Jeg er enda ikke så god til å strikke så holder meg til småstrikk enda, men har lært ganske mye på kort tid. Hvis jeg gjør en feil så klarer jeg ofte å ordne på det. Dette har jeg ikke holdt på med lengre enn siden i fjor høst så det er noe begrenset enda hva jeg kan lage,men tenker disse gryteklutene og kan egne seg på en tur utendørs der man holder på med grilling og også i grunnen når en bruker stormkjøkken. Jeg har et lite prosjekt med en strikkebutikk inne på sida mi www.etfargeriktliv.com/no og der er ikke så mye enda, men den skal bli mer og bedre etterhvert.

Disse gryteklutene trodde jeg at jeg skulle bli ferdig med litt fortere,men ser at jeg har bommet noe med fargene på gryteklut nr to. Jeg trenger litt mørkere farger enn på de to garna jeg har så de venter jeg på. Så da bare begynner jeg på et par kluter til med litt lysere farger for de som heller vil ha det.

Strikking er fint når en vil slappe av og det er noe man kan kose seg med både hjemme og på ulike turer, spesielt på ferieturer og campingturer, men selvfølgelig der du måtte føle for det. 🥰 

Nb! På bildene av grytklutene ser du de fra begge sider..

Flere oppdateringer kommer jeg med snart.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar